Ääniateljeen opettajat

Moi! Olen Ääniateljeen Salla, eli Salla Valkeapää, alttolaulajatar ja laulupedagogi Tuusulasta!

Laulupedagogi ja altto (Musiikkipedagogi AMK) Salla Valkeapää

Olen valmistunut laulupedagogiksi Metropolia Ammattikorkeakoulusta kesällä 2010 pääaineenani klassinen laulu. Ammattiopintojeni jälkeen olen päivittänyt aktiivisesti osaamistani sekä klassisen laulun että pop/jazz -laulun osalta. Olen opiskellut myös äänifysiologiaa sekä äänen- ja kehonhuoltoa mm. Kirsi Vaalion ja Maria Svanin kursseilla.

Tällä hetkellä opiskelen koulutetuksi hierojaksi Hierontakoulu Atlaksessa Espoossa. Tavoitteenani on lisätä kehonhuollon ja -tuntemuksen osaamistani hyödyntääkseni sitä edelleen laulunopetuksessani.

Tarjoan asiantuntevaa, lämminhenkistä laulunopetusta Tuusulassa sekä etäopetuksena ympäri Suomea yli 16 vuoden kokemuksella aloittelijoista (klassinen ja pop/jazz) aktiiviharrastajiin ja ammattiopiskelijoihin (klassinen). Opetan mielelläni myös lapsia, ja minulla on lasten laulunopetuksesta runsaasti kokemusta.

Ääniateljeessa opetan yksinlaulua, ”Lauantaizoomailut”-etäryhmää sekä musiikkileikkikoulua.

Laulajana työskentelen sekä Freelancerina että kamarikuorossa (St. Nicholas Chamber Choir) II altossa. Laulan myös vastaperustetussa Vox Spes -ensemblessa alttoa. Minut tai lauluyhtyeeni voi tilata esiintymään esimerkiksi syntymäpäiville, kastetilaisuuteen, nimiäisiin, siunaus- tai muistotilaisuuteen.

Lue CV:ni tästä linkistä!

Moi! Olen Ääniateljeen Eeva, eli Eeva Kurenniemi, sopraano ja laulupedagogi Helsingistä!

Laulupedagogi ja sopraano (Musiikkipedagogi AMK) Eeva Kurenniemi

Olen valmistunut laulupedagogiksi 2008 Metropolia Ammattikorkeakoulusta pääaineenani klassinen laulu. Olen opettanut laulua mm. Laulustudio All Voicessa ja Musiikkiopisto BBG:ssä. Opintojeni jälkeen olen täydentänyt opintojani sekä klassisen että pop/jazz-laulun saralla.

Opetan Ääniateljeessa yksinlaulua, aikuisten lauluryhmää sekä lasten ja nuorten lauluvalmennusryhmää elokuusta 2021 alkaen.

Tutustu minuun paremmin tästä linkistä!