Laulun ryhmäopetus

Haluaisitko harrastaa laulua matalan kynnyksen ryhmässä?

Lauluharrastus tuo iloa, hyvinvointia ja elämyksiä.

Keväällä 2022 jatkuu laulun ryhmäopetus maanantaisin 2022

Ryhmään mahtuu myös uusia oppilaita.

Palautteita syksyltä 2021:

”Lauluryhmä antaa rohkeutta ja intoa laulaa vaikka aikaisemmin ei ole uskaltanut kuin yksin lauleskella. Ryhmässä opiskelu on rohkaisevaa. Käydään hyvin koko laulutekniikkaa läpi, ja äänistudion videot hengityksestä  on apuna harjoitteluun. Vaikka pelkäsin omaa ääntäni, nyt uskallan jo  laulaa muiden joukossa.” -Irmeli Valve

”Lauluryhmä jännitti minua alkuun aivan kamalasti, oli todella suuri henkilökohtainen kynnys lähteä (ryhmään) laulamaan, ihan laulutaidottomana. Eeva oli miellyttävä ja humoristinen, ja jännitys laantuikin hyvin nopeasti. Eeva kannustaa jokaista olemaan oma itsensä ja päästämään rumiakin ääniä. Tunneilla on rento ja iloinen ilmapiiri, niistä on tullut minulle viikon kohokohta. On ihanaa kun vihdoin uskaltaa ja voi laulaa. Enää en ajattele, että laulaminen kuuluu vain luonnonlahjakkuuksille, vaan että kaikki voi oppia käyttämään ääntään tavalla, jota kutsutaan lauluksi. ” -Niina

Aikuisten lauluryhmässä:

-opit käyttämään koko kehoasi laulamisen tukena
-opit hengittämään oikein laulaessa
-opit pitämään huolta koko lauluinstrumentistasi: kehostasi, äänestäsi ja mielestäsi
-pääset laulamaan yhdessä muiden ryhmäläisten kanssa valittuja lauluja
-pääset kokemaan uusia elämyksiä kehittävän ja hauskan harrastuksen parissa

Aikuisten lauluryhmässä opiskellaan laulamisen perusteita, kuten hengitystekniikkaa, laulutukea sekä kehon- ja äänenhuoltoa. Yhdessä tehdään käytännönläheisiä harjoituksia, keskustellaan, ja tietenkin lauletaan yhteisesti valittua ohjelmistoa.

Aikuisten ryhmätunnit eivät sisällä ollenkaan yksilöopetusta, kaikki laulaminen tapahtuu yhdessä ryhmänä. Yhdessä muiden kanssa on helpompaa päästää oma ääni valloilleen ja tunnustella yhteislaulamisen luomaa tunnelmaa ja äänen värähtelyä tilassa!

Lauluryhmä sopii kaikille laulamisesta kiinnostuneille vähintään 16-vuotiaille. Aiempaa kokemusta laulamisesta ei tarvitse olla. Sinun ei myöskään tarvitse kokea itseäsi laulutaitoiseksi: lauluryhmään tullaan oppimaan laulamista. Laulaminen on taito, jota voi kuka tahansa oppia siinä missä mitä tahansa muutakin.

Lauluryhmä sopii hyvin myös jonkin verran laulua harrastaneille: kaikille, jotka haluavat opiskella laulutekniikan perusteita ja laulaa yhdessä muiden kanssa.

Ryhmä kokoontuu maanantaisin klo 18.45 alkaen 24.1.2022 Tunnin pituus 70 minuuttia. Kokoontumiskertoja on yhteensä 11. Lisäksi hintaan kuuluu kevätjuhla sekä Ääniateljeen SoivaSinä! -videokirjaston käyttömahdollisuus koko kauden ajan.

Lauluryhmään mahtuu 6-10 (-14) henkilöä (myös etäosallistuminen mahdollista). Ryhmä toteutuu mikäli minimimäärä ilmoittautuu.

Hinta 199 € (sis. alv. 24 %)

Aikuisten lauluryhmää ohjaa laulupedagogi, sopraano Eeva Kurenniemi.

Opetuspaikka: Peltokierrontie 6 B, Lahela (Etelä-Tuusula)

Ilmoittaudu aikuisten maanantain ryhmään tästä linkistä!

Sopraano ja laulupedagogi Eeva Kurenniemi opettaa Ääniateljeessa sekä yksinlaulua että ryhmiä

Lämpimästi tervetuloa opiskelemaan laulua Ääniateljeehen!