Ryhmätunnit etäyhteydellä

Tervetuloa edullisille ryhmätunneille keväällä 2021!

Tunnit ovat lauantaisin yhteensä kuusi kertaa kevään aikana. Ensimmäinen tunti la 16.1. klo 14.00, loput ajat sovimme yhdessä ilmoittautuneiden kesken.

Tunnin kesto on 50 minuuttia. Klo 13.50 alkaen voit kirjautua sisään tunnille sähköpostitse saamasi linkin kautta.

Asiakaspalaute keväältä 2020:

”Tunti oli kokonaisuutena kiva ja toimiva. Vaikka tunnilla oli aika paljon tuttuja juttuja, teki hyvää muistutella niitä mieleen. Kotona tulee muuten helposti vain ”lauleskeltua” ja nyt kyllä huomasi miten paljon helpommin ääni kulkee, kun keskittyy kunnolla. Mielestäni otit hyvin huomioon sen, että tunnilla oli eritasoisia laulajia.”

Tietoa tunneista:

Tunnit toteutuvat Zoom-ohjelman kautta. Ohjelman voi maksutta ladata valmiiksi omalle laitteelle, mutta se toimii hyvin myös tietokoneen selaimella avatessa ilman ohjelmaakin. Myös puhelimen kautta pääsääntöisesti toimii ilman ohjelmaa.

Tunneilla osallistujat pitävät mikin ja kameran kiinni, keskustelu hoituu chatin kautta. Yhdellä tunnilla on aina yksi laulu ohjelmistossa sekä yksi varalaulu.

Ennen tuntia voit tehdä lämmittelyn sinulle lähetetyn videolinkin avulla. Näin tunnilla jää enemmän aikaa tekniikalle ja laululle. Video on maksuton bonus etäryhmätuntilaisille, voit käyttää sitä muutoinkin apunasi kun harjoittelet laulua.

Saat tulevan tunnin laulun aina linkkinä hyvissä ajoin, jotta voit opetella sen valmiiksi. Laulut ovat aina helppoja tai helpohkoja.

Kenelle tunnit sopivat?

Laulun ryhmätunnit etäyhteydellä sopivat kaikille, jotka haluavat opiskella tai kerrata laulutekniikan perusteita ja laulaa ohjatusti mukavia lauluja. Voit tulla mukaan, olit sitten täysin aloittelija tai laulua jo tavalla tai toisella harrastanut!

Mitä tunnit maksavat?

Kuuden kerran paketti 60 € . Yksittäinen tunti 12,50 €. Tuntipaketti laskutetaan, yksittäiset tunnit voi ostaa verkkokaupasta.

Kuinka tunneille ilmoittaudutaan?

Laita minulle viestiä aaniateljee@gmail.com ja ilmoittaudu heti!

Yksittäiset tunnit voit ostaa suoraan verkkokaupasta.

Tervetuloa mukaan! Toivottaa Ääniateljeen Salla

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *