E-kirja

SoivaSinä! Opas hyvään äänenhuoltoon ja ääniergonomiaan

SoivaSinä! -perhe on saanut uuden potran jäsenen!

Äänenhuollon ja ääniergonomian opas sopii erityisen hyvin puhetyöläisille kuten opettajille, lastenhoitajille, myyjille tai valmentajille sekä laulun- ja teatterinharrastajille. Lue lisää oppaasta kuvan alta.

Ääniateljeen oma äänenhuollon ja ääniergonomian e-kirja on kattava ja tiivis paketti äänenkäytön, äänenhuollon ja ääniergonomian perusasioista. Opas käsittelee myös ääniongelmia ja -häiriöitä, äänen fysiologiaa sekä keho-mieli -yhteyden merkitystä äänelle. Oppaassa on runsaasti erilaisia harjoitteita keholle, kehomielelle ja äänelle. Opas sisältää neljä videolinkkiä tärkeimpiin harjoitteisiin. Oppaassa on 63 sivua.

Harjoitteita oppaassa:

  • Hengityslihasten löytäminen ja vahvistaminen
  • Tukilihakset
  • Palleahengitys ja ääntöhengitys
  • Ryhti
  • Kehonhuolto
  • Äänenhuolto
  • Ääniharjoitteet
  • Kehon ja mielen rentouttaminen

Asiakaspalautteita:

”Kaiken selkeän tiedon lisäksi tässä oppaassa on myös ihanan rauhallinen värimaailma eli sitä on helppo lukea!” -Maija, joogaohjaaja

”SoivaSinä! – äänenhuolto-opas on helppotajuinen ja sopii kaikille: täysin asiasta tietämättömille ja jo siihen tutustuneille. Opas sopii mainiosti ihmisille, jotka käyttävät ääntä työssään, vaikkeivät koskaan laulaisikaan. Oppaassa on pohjatietoa äänestä, äänenkäytöstä ja sen huoltamisesta. Minusta on selkeää, että opas on jaettu kahteen eri osioon: Tieto ja Taito. Ensimmäisessä perehdytään siihen, miten ääni syntyy ja miten sitä käytetään ja huolletaan. Taito-osiossa perehdytään itse tekemiseen ja harjoituksiin. Oppaassa on helppoja ja selkeästi ohjattuja harjoituksia, joihin on opastus sekä tekstissä että videoilla. Itselleni oli hyvä, että siitä löytyi erilaisia, valmiiksi koottuja harjoitusohjelmia. Näin voi itse valita, miten pitkän ajan päivässä tai kerrallaan harjoituksiin käyttää. Kun on vähemmän aikaa, tekee lyhyemmän harjoituksen ja kun aikaa on enemmän, voi myös harjoitella enemmän. Lisäksi on neuvoja myös siihen, miten voi harjoitella voi tehdä esimerkiksi autoa ajaessa tai vaikka suihkun aikana. Itse teen nopeita harjoituksia monesti esimerkiksi pyykkituvassa tai autoa ajaessa. Monet harjoitukset voi tehdä joko äänettömästi tai normaalilla puheäänellä, joten niillä ei voi häiritä esimerkiksi työtovereita tai naapureita. Vinkki! Kertaukseen kannattaa tarkistaa luvun 15 tärppilista, jossa on yhteenveto äänenkäytön tärkeimmistä asioista.” -Katja, laulun aktiiviharrastaja

Klikkaamalla kuvaa pääset suoraan verkkokauppaan!

Opas sopii erityisen hyvin laulun- ja teatterinharrastajille sekä puhetyöläisille. Oppaan avulla pidät huolta äänestäsi, vältät äänenkäytön kannalta huonoja valintoja sekä treenaat ääntäsi toimimaan ja kestämään paremmin.

Osta opas itsellesi TÄSTÄ LINKISTÄ ja aloita tiesi kohti vaivattomampaa äänenkäyttöä!

E-kirja nyt kesätarjouksena -20 % koodilla SUMMER2022.