Kokemuksia Ääniateljeesta

Täältä voit lukea asiakaspalautteita kaikista opettajistamme

Sinistä sanottua

"Sun tunnit on olleet kivan intensiivisiä ekasta kerrasta asti ja vaikka välillä tunnille oon tullut esim. suoraan töistä, niin osaat kyllä luoda semmoisen hyvän positiivisen energian ja fiiliksen, että muu arki unohtuu ja pystyy keskittymään vain lauleskeluun. Oon myös oppinut jo paljon sun tunneilla ja saanut monta "ahaa-elämystä". Aina tunnin jälkeen tekee mieli jatkaa lauleskelua kotona."

-Anonyymi palaute

Anasta sanottua

"Sinusta tuli superopettaja, ammattimainen, luonteva, ja annat 100 prosenttia edessäsi olevalle ihmiselle. Tunnet, mitä henkilö tarvitsee, ja käytät erittäin hyvin kaiken, mitä olet oppinut laulutekniikasta."

-Kaija Kivioja

Niinasta sanottua

"Tunneilla on ollut oikein mukavaa, Niina on ihanasti heittäytyvä hersyvänauruinen opettaja."

-Hanna

Matista sanottua

"Matti on aivan mahtava opettaja. Hän on positiivinen, kannustava ja osaa ottaa toiveeni huomioon. Tykkäsin erityisesti kaikista harjoitteista, joiden avulla löysin ääneni."

-Kristian

Sallasta sanottua

"Salla on tarkkakorvainen ja -silmäinen laulunopettaja, joka auttoi minua löytämään oman kehitykseni kannalta tärkeät esteet ja ylittämään ne. Salla myös opettaa kannustamisen, ilon ja positiivisen asenteen kautta."

-Sofia

Täältä voit lukea asiakaspalautteita ryhmäopetuksesta ja laulukursseista:

"Lauluryhmä jännitti minua alkuun ihan kamalasti. Oli todella suuri kynnys lähteä ryhmään laulamaan ihan laulutaidottomana. Tunneilla on rento ja iloinen ilmapiiri, niistä on tullut minulle viikon kohokohta. Ihanaa, kun vihdoin uskaltaa ja voi laulaa."

-Niina, laulun alkeisryhmä
"Kiitos tuhannesti kivasta lauantaista! Sain taas kipinän omaan harjoitteluun ja kaipuun laulutunneille."

-Ilona, laulun alkeiskurssipäivä