Ilmoittautumisohjeet

Ilmoittautuminen syksyn 2023 opintoihin on auki! Vapaata on sekä laulutunneille että -ryhmiin. Uutuutena yksinlauluryhmä tiistai-iltaisin.

Oppilaaksi otetaan ilmoittautumisjärjestyksessä, yksinlaulutunneille etusijalla ovat 16 kerran lukukausipaketin valinneet. Jos ilmoittaudutte duo-/triotunneille ystävän kanssa yhdessä, kaikkien tulee täyttää lomake ja mainita lisätiedoissa muiden osallistujien nimet.

Lukukauden tuntien käyttöaika syksyllä 2023 on 17 viikkoa välillä 14.8.-13.12.2023.  Tarvittaessa opettajan opetusrästit pidetään vielä 18.-20.12. välillä.  

Osamaksu mahdollista 2-6 erässä heinä-joulukuu. Toimistomaksu 1,50 € / erä. Maksaessasi lukukausimaksun kokonaan kerralla, sinun ei tarvitse maksaa toimistomaksua.    

Lukukausimaksu sisältää tuntien lisäksi SoivaSinä-videokirjaston sekä kauden laulajaisten luokkatuntiin/oppilaskonserttiin (järjestetään, jos halukkaita on konsertin verran) osallistumisen.  

Ilmoittautuessasi Ääniateljeen oppilaaksi hyväksyt sopimusehdot.  
Oppilaspaikan voi peruuttaa kuluitta 14 päivän kuluessa ilmoittautumisesta.

Ilmoittaudu näin:

Täytä oheinen lomake huolellisesti. Lue sopimusehdot: ehdot ovat luotu sekä asiakkaan että opettajiemme eduksi.

Kirjaa ilmoittautumislomakkeeseen mahdolliset opettaja- ja tuntiaikatoiveesi.

Jos sinulla on toiveita maksuaikatauluista, kerro lomakkeessa: voit maksaa 2-6 erässä (ryhmäopetus 2-4 erässä), toimistomaksu tällöin 1,50 € / erä.

Ääniateljeen opetuspäivät ovat maanantai, tiistai ja keskiviikko. Tarjolla on tuntiaikoja iltapäivisin ja iltaisin.