Ilmoittaudu Ääniateljeen oppilaaksi

Laadukasta ja yksilöllistä laulun- ja pianonsoitonopetusta Tuusulassa, ei pääsykokeita

Ilmoittautuminen kevään 2024 opintoihin on auki! Vapaita paikkoja on laulutunneille, pianotunneille sekä lauluryhmiin. 

Uutuutena mahdollisuus lukukausitunteihin joka toinen viikko.

Oppilaaksi otetaan ilmoittautumisjärjestyksessä, yksilötunneille etusijalla ovat MAXI-lukukausipaketin valinneet, loput ilmoittautujat hyväksytään oppilaaksi tuntimäärän mukaisesti isommasta pienempään. 

Jos ilmoittaudutte duo-opetukseen ystävän kanssa yhdessä, teidän molempien tulee täyttää lomake ja mainita lisätiedoissa muiden osallistujien nimet. Duo-tunnit voidaan räätälöidä myös kolmelle tai neljälle osallistujalle, jolloin maksusta saa 15 % alennuksen.

Lukukauden tuntien käyttöaika keväällä 2024 on 17 viikkoa välillä 15.1.-31.5.2024.  Tarvittaessa opettajan opetusrästit pidetään vielä kesäkuulla ennen juhannusviikkoa.  

Opiskelu Ääniatejeessa on tavoitteellista. Jokainen oppilas valmistaa lukukauden aikana vähintään yhden kappaleen esityskuntoon saakka. Tavoitteellisuus edistää oppimista ja mahdollistaa syventymisen myös musiikin tulkintaan. Esiintyminen on vapaaehtoista.

Lukukausimaksu sisältää tuntien (15/11/8 kertaa) lisäksi SoivaSinä-videokirjaston sekä luokkatuntiin ja matineaan osallistumisen.  

Ilmoittautuessasi Ääniateljeen oppilaaksi hyväksyt sopimusehdot.  
Oppilaspaikan voi peruuttaa kuluitta 14 päivän kuluessa ilmoittautumisesta.

Ilmoittautumisohjeita

Täytä oheinen lomake huolellisesti. Lue sopimusehdot: ehdot ovat luotu sekä asiakkaan että opettajiemme eduksi. Sitoudut ehtoihin lähettäessäsi lomakkeen.

Kirjaa ilmoittautumislomakkeeseen mahdolliset opettaja- ja tuntiaikatoiveesi.

Jos sinulla on toiveita maksuaikatauluista, kerro lomakkeessa: voit maksaa 2-6 erässä (ryhmäopetus 2-4 erässä), toimistomaksu tällöin 1,70 € / erä.

Jos varaat 5 tai 10 kerran tehokurssin ja haluat maksaa sen kulttuuriedulla, ota yhteyttä aaniateljee@gmail.com

Ääniateljeen opetuspäivät ovat maanantai, tiistai ja keskiviikko. Tarjolla on tuntiaikoja iltapäivisin ja iltaisin.