Yksinlaulu

Perinteisin tapa opiskella laulua!

Laulua voi opiskella monella tavalla. Tärkeintä on muistaa, että laulamaan oppii laulamalla.

Perinteisin tapa on opiskella laulua kahden kesken laulunopettajan kanssa. Yksinlaulutunnit sopivat kaikille, jotka haluavat oppia laulutekniikkaa, lähtötasoon katsomatta.

Säännöllisen ohjauksen ja yksilöllisesti laaditun harjoitusohjelman avulla kehityt nopeasti sekä tekniikassa että ilmaisussa. Meillä jokaisella on omat vahvuutemme ja omat tärkeimmät kehityskohteemme. Opettaja etsii tarkasti juuri sinulle sopivat hengitys- ja ääniharjoitteet, ja voitte kirjata ne yhdessä ylös. Voit myös nauhoittaa tuntisi yksityiskäyttöön.

Ääniateljeessa voit opiskella sekä klassista että pop/jazz-laulua. Sinun ei tarvitse kuitenkaan tietää alkuun, mitä tyyliä haluaisit laulaa. Lauluäänesi kehittyessä huomaat minkä tyylinen musiikki sopii juuri sinun äänellesi ja persoonallesi.

Voit valita itse, mitä lauluja laulat. Opettaja antaa myös laulusuosituksia. On tärkeää, että pidät lauluista, joita harjoitat. Lauluinstrumentti on psykofyysinen kokonaisuus, joten epämieluisten laulujen laulaminen ei välttämättä tuota toivottua lopputulosta.

Ääniateljeessa opetuksen keskiössä on positiivinen pedagogiikka. Tunneilla on turvallinen ja lämmin ilmapiiri, voit tulla levollisin mielin opiskelemaan, oli lähtötasosi sitten aloittelija/laulutaidoton tai jo pidemmälle lauluopinnoissasi ehtinyt.

"Sallan avulla olen löytänyt laulun ja ilon siitä. Olen aina halunnut laulaa mutta luullut etten osaa, uskalla ja kykene. Nyt lauluharrastus on tuonut paljon iloa elämään ja hyvää oloa synkempinäkin hetkinä."

Katja

"Olet oikeasti erittäin hyvä opettamaan laulutekniikkaa. Kuulet asioita, kuuntelet, ja neuvot laulutekniikan kehittämiseksi on aina yksilöllisiä. Fiksu ihminen ja se näkyy opetustyössä ja opetuksen sisällössä."

Julia

Ääniateljeessa voit opiskella yksinlaulua lukukausioppilaana (16 tai 12 kertaa), ostaa tunteja yksittäin tai valita tehokkaan 3, 5 tai 10 kerran lyhytkurssin.

Laulutunteja on useassa eri pituudessa 30-60 minuuttia. Voit valita kukkarollesi sopivimman pituuden tunnillesi tai keskustella yhdessä opettajan kanssa siitä, mikä pituus palvelisi juuri sinua kaikista parhaiten.