Laulutunnit yksilöopetuksena


Perinteisin tapa opiskella laulua!

Yksilölliset, laadukkaat laulutunnit Tuusulassa

Laulua voi opiskella monella tavalla. Tärkeintä on muistaa, että laulamaan oppii laulamalla.

Yksinlaulutunnit ovat perinteinen laulunopiskelun muoto, jossa opiskellaan kahden kesken opettajan kanssa.

Yksilölliset laulutunnit sopivat kaikille, jotka haluavat oppia laulutekniikkaa, äänenhuoltoa ja laulun tulkintaa, lähtötasoon ja ikään katsomatta.

Säännöllisen laulutunneilla käymisen ja yksilöllisesti laaditun harjoitusohjelman avulla kehityt nopeasti sekä tekniikassa että ilmaisussa.

Meillä jokaisella on omat vahvuutemme ja omat tärkeimmät kehityskohteemme.

Laulutunnilla opettajasi etsii tarkasti juuri sinulle sopivat hengitys- ja ääniharjoitteet, ja voitte kirjata ne yhdessä ylös. Voit myös nauhoittaa tuntisi yksityiskäyttöön.

Ääniateljeen laulutunneilla on välitön ja innostava tunnelma.

Laulutuntien tyylivaihtoehtoina klassinen ja pop&jazz

Ääniateljeen laulutunneilla voit opiskella toiveidesi mukaan joko klassista tai pop&jazz-laulua. Sinun ei tarvitse kuitenkaan tietää alkuun, mitä tyyliä haluaisit laulaa.

Opettajiltamme löytyy myös yksilöllistä osaamista eri genrejen opetuksessa: italialainen Bel canto, barokki, ooppera, oratorio, lied, jazz, rnb, rock, musikaali, iskelmä, chanson, yhtyelaulu.

Lauluäänesi kehittyessä huomaat minkä tyylinen musiikki sopii juuri sinun äänellesi ja persoonallesi. Joskus tämä voi jopa yllättää.

Voit valita itse, mitä lauluja laulat. Opettaja antaa myös laulusuosituksia. On tärkeää, että pidät lauluista, joita harjoitat.

Lauluinstrumentti on psykofyysinen kokonaisuus, joten epämieluisten laulujen harjoittaminen laulutunnilla ei todennäköisesti tuota toivottua lopputulosta. Hyvä laulaminen kun lähtee hyvästä olosta.


Positiivinen pedagogiikka oppimisen edellytyksenä

Ääniateljeessa opetuksen keskiössä on positiivinen pedagogiikka. Ääni-instrumentti on yksilöllinen ja herkkä, joten laulamisessa kehittyy ainoastaan huomioimalla hyvää.

Laulutunneilla on aina turvallinen ja lämmin ilmapiiri. Sinut otetaan vastaan yksilönä, yksilöllisesti.

Voit tulla levollisin mielin laulutunneille, oli lähtötasosi sitten aloittelija/laulutaidoton tai jo pidemmälle lauluopinnoissasi ehtinyt, ammattilainen tai ammattiopiskelija.


Ääniateljeen laulutunneilla saa nauttia laulamisesta.

Lasten laulutunnit

Ääniateljeen laulutunnit sopivat erinomaisesti myös 5-17 -vuotiaille lapsille ja nuorille.

Otamme huomioon lapsen kehitystason sekä henkilökohtaiset tarpeet ja toiveet.

Laulaminen kehittää lasta monella tapaa:

Laulaminen edistää kielen, itseilmaisun, motoriikan ja hahmotuskyvyn kehittymistä sekä antaa onnistumisen kokemuksia lisäten itsetuntoa ja itsetuntemusta.

Laulutunnit ovat aina kannustavia ja innostavia.

"Sallan avulla olen löytänyt laulun ja ilon siitä. Olen aina halunnut laulaa mutta luullut etten osaa, uskalla ja kykene. Nyt lauluharrastus on tuonut paljon iloa elämään ja hyvää oloa synkempinäkin hetkinä."

Katja

"Olet oikeasti erittäin hyvä opettamaan laulutekniikkaa. Kuulet asioita, kuuntelet, ja neuvot laulutekniikan kehittämiseksi on aina yksilöllisiä. Fiksu ihminen ja se näkyy opetustyössä ja opetuksen sisällössä."

Julia

Ääniateljeessa voit opiskella yksinlaulua lukukausioppilaana, ostaa tunteja yksittäin tai valita 5 tai 10 kerran laulun tehokurssin.

Halutessasi voit varata alkuun edullisen tutustumistunnin, jolloin pääset kokeilemaan laulutuntitilannetta joutumatta sitoutumaan heti pidemmäksi aikaa.

40 minuutin tutustumiskerta 53 € ja lasten 30 minuutin tutustuminen 43 €. Voit ostaa halutessasi tutustumisen useammalle opettajalle löytääksesi itsellesi sopivimman opettajan.

Tehokurssit voi maksaa myös Smartumin, EPassin tai Edenredin kulttuuriedulla. Mainitse maksutapa ilmoittautumisen yhteydessä.


Lukukausiopinnot ovat tavoitteellisia: jokainen oppilas valmistaa yhden laulun esityskuntoon asti. Esiintyminen on kuitenkin aina vapaaehtoista.

Lukukausiopintoihin sisältyy luokkatunti, kauden oppilaskonsertissa esiintyminen sekä videokirjaston käyttö koko kauden ajan.

Lyhyen tehokurssin opiskelijat voivat halutessaan osallistua kauden tapahtumaan ja oppilaskonserttiin omaa laulutuntia vastaavalla hinnalla, jos tilaa on.

Tapahtumaa ei voi maksaa kulttuuriedulla.

Lisämaksulla katetaan opettajien tapahtuman järjestämiseen liittyviä palkkioita, pianistin palkkio- sekä tilavuokrakuluja.

Laulutunteja on useassa eri pituudessa 30-60 minuuttia. Perinteisin laulutunnin pituus on 45 minuuttia. Pidemmälle opinnoissaan ehtineet hyötyvät pidemmistä laulutunneista.

Voit halutessasi tiedustella meiltä, millainen tuntipituus palvelisi parhaiten sinua tai lastasi. 

5-10 -vuotiaille lapsille suosittelemme 30 minuutin ja 11-17 -vuotiaille 40-45 minuutin laulutunteja.

Varatessasi laulutunnit sitoudut aina Ääniateljeen sopimusehtoihin.


Jännittääkö ajatus laulutunneista?

Lue blogistamme, mitä laulutunneilla oikein tapahtuu!


Ilmoittautuminen laulutunneille on aina auki!

Tutustu ja varaa laulutunnit:

Voit kysyä aikaa edulliselle laulun tutustumistunnille: aaniateljee@gmail.com

Tunnin jälkeen voit rauhassa miettiä, miten haluat laulunopiskeluasi jatkaa, vai tuntuvatko laulutunnit sinusta mukavalta harrastukselta. Tutustumistunnin voit myös halutessasi varata vaikkapa jokaiselle Ääniateljeen opettajalle, jos aikoja löytyy, niin voit rauhassa valita sinulle sopivimman laulunopettajan.