Duolaulutunnit


Duolaulutunneille yhdessä ystävän tai perheenjäsenen kanssa

Yksilöllinen laulunopetus pienryhmittäin Tuusulassa

Kaipaatko yhteistä tekemistä tai harrastusta läheisesi tai ystäväsi kanssa? Duolaulutunnit ovat mainio vaihtoehto.

Laulaminen on mukava ja antoisa harrastus yhdessä ystävien tai sisarusten kesken, tai miksipä ei vaikka vanhempien ja lasten, tai pariskunnan.

Laulaminen tuottaa iloa, elämyksiä ja hauskoja hetkiä yhdessä sekä lisää yhteenkuuluvuuden tunnetta.

Duolaulutunnit ovat tarkoitettu kahdelle osallistujalle, mutta tämä tuntivaihtoehto voidaan räätälöidä myös kolmelle (triotunnit) tai isommallekin ryhmälle.

Duolaulutuntien rakenne muotoutuu osallistujien toiveiden ja tarpeiden mukaan: voitte yhteisen kehon- ja äänenhuoltohetken (10-15 minuuttia) jälkeen jakaa tunnin omiin pieniin laulutunteihin, laulaa yhdessä koko tunnin ajan tai harjoitella stemmalaulua eli laulamista harmonisesti eri äänissä.

Duolaulutuntien laulutyyli (klassinen tai pop&jazz) ja ohjelmisto on valittavissa toiveidenne mukaan. Opettaja antaa teille tarvittaessa suosituksia ja ehdotuksia.

Ääniateljeen laulutunneilla voi käydä yhdessä kaverin kanssa, valitse tällöin duolaulutunnit.

Positiivinen pedagogiikka tukee oppimista

Ääniateljeessa opetetaan laulua huomaamalla hyvä ensin, kannustamisen kautta. Tätä kutsutaan positiiviseksi pedagogiikaksi.

Kehityt parhaiten laulamisessa, kun opit tunnistamaan omia vahvuuksiasi ja lähtemään opettelemaan uutta vahvuuksistasi käsin.

Voitte levollisin mielin tulla duolaulutunneille. Teidät otetaan vastaan yksilöllisesti ja lämpimästi luoden ilmapiiriä, jossa teidän on turvallinen oppia herkän lauluinstrumenttinne käyttöä.

Ääniateljeen laulutunneilla saa nauttia laulamisesta.

Lasten duolaulutunnit

Ääniateljeen duolaulutunnit sopivat erinomaisesti lapsille ja nuorille.

Otamme huomioon lasten ikätason sekä henkilökohtaiset tarpeet ja toiveet.

Laulaminen kehittää lapsia monella tapaa edistäen kielen, itseilmaisun, motoriikan ja hahmotuskyvyn kehittymistä sekä antaen onnistumisen kokemuksia.

Lasten duolaulutunnit ovat aina kannustavia ja innostavia, tunnelmaltaan lämpimiä.

Lasten duolaulutunti voidaan räätälöidä myös 3-4 lapselle.

"Salla otti ennakkoluulottomasti hyvin nuoren tytön lauluopetukseen ja on aina ollut todella kannustava. Ujokin laulaja uskaltaa laulaa korkealta ja kovaa, kiitos Sallan. Paras lauluope!"

Kati

"Olet saanut minun jumiin jääneen kurkkuni jälleen laulamaan rennosti. Ja se ei ollut ihan helppoa."

Seija

Ääniateljeessa voitte käydä duolaulutunneilla lukukausioppilaina, ostaa tunteja yksittäin tai valita 5 tai 10 kerran laulun tehokurssin.

Halutessanne voitte varata alkuun edullisen tutustumistunnin, jolloin pääset kokeilemaan laulutuntitilannetta joutumatta sitoutumaan heti pidemmäksi aikaa.

Tehokurssit voi maksaa myös kulttuuriedulla.
Lukukausiopinnot ovat tavoitteellisia: jokainen oppilas / duolaulupari valmistaa yhden laulun esityskuntoon asti. Esiintyminen on kuitenkin aina vapaaehtoista.

Lukukausiopintoihin sisältyy kauden oppilaskonsertissa esiintyminen sekä videokirjaston käyttö koko kauden ajan.

Tehokurssiopiskelijat voivat halutessaan osallistua oppilaskonserttiin lisämaksusta, jos tilaa on. Lisämaksulla katetaan pianistin palkkiokulut.


Duolaulutunteja on tarjolla useassa eri pituudessa 50, 60 ja 70 minuuttia. Lasten duolaulutuntien pituusvaihtoehdot ovat 40 ja 50 minuuttia.

Voitte keskustella opettajan kanssa teille sopivimmasta tuntipituudesta.

5-9 -vuotiaille lapsille suosittelemme 40 minuutin, 10-14 -vuotiaille 50 minuutin ja 15-17 -vuotiaille 50-60 minuutin duolaulutunteja.

Varatessasi duolaulutunnit sitoudut aina Ääniateljeen sopimusehtoihin.


Jännittääkö ajatus laulutunneista?

Lue blogistamme, mitä laulutunneilla oikein tapahtuu!


Ilmoittautuminen duolaulutunneille on aina auki!

Tutustu ja varaa duolaulutunnit:

Voit myös kysyä aikaa edulliselle duolaulutuntien tutustumiskäynnille (50 min / 36 € / hlö): aaniateljee@gmail.com

Lasten ja nuorten duolaulutuntien tutustumiskäynti on 40 minuuttia 30 € / hlö.

Tunnin jälkeen voitte rauhassa miettiä, miten haluatte laulunopiskeluanne jatkaa, vai tuntuvatko duolaulutunnit teille sopivalta harrastukselta. Tutustumistunnin voit myös halutessasi varata vaikkapa jokaiselle Ääniateljeen opettajalle, niin voitte rauhassa valita teille sopivimman laulunopettajan.