Duo- ja triolaulu

ja räätälöity ryhmäopetus

Kaipaatteko yhteistä tekemistä tai harrastusta?

Laulu on mukava ja antoisa harrastusvaihtoehto yhdessä ystävien tai sisarusten kesken, tai miksipä ei vaikka vanhempien ja lasten tai pariskunnan. Laulaminen tuottaa iloa, elämyksiä ja hauskoja hetkiä yhdessä sekä lisää yhteenkuuluvuuden tunnetta.

Yhteiset laulutunnit ovat myös kukkarolle yksilötunteja edullisempi vaihtoehto.

Duolaulutunnit ovat tarkoitettu kahdelle ja triolaulutunnit kolmelle osallistujalle. Tunteja voidaan räätälöidä myös isommalle ryhmälle (4-8 hlö).

Duo- ja triotunnit sopivat erinomaisesti myös lapsille.

Tuntien rakenne muotoutuu osallistujien toiveiden ja tarpeiden mukaan: voitte yhteisen kehon- ja äänenhuoltohetken (10-15 minuuttia) jälkeen jakaa tunnin omiin pieniin laulutunteihin, laulaa yhdessä koko tunnin ajan tai harjoitella stemmalaulua eli laulamista harmonisesti eri äänissä.

Laulutyyli ja -ohjelmisto on valittavissa toiveidenne mukaan. Opettaja antaa teille tarvittaessa suosituksia ja ehdotuksia.

"Salla otti ennakkoluulottomasti hyvin nuoren tytön lauluopetukseen ja on aina ollut todella kannustava. Ujokin laulaja uskaltaa laulaa korkealta ja kovaa, kiitos Sallan. Paras lauluope!"

Kati

"Olet saanut minun jumiin jääneen kurkkuni jälleen laulamaan rennosti. Ja se ei ollut ihan helppoa."

Seija

Ääniateljeessa voitte opiskella lukukausioppilaana (16 tai 12 kertaa), ostaa tunteja yksittäin tai valita tehokkaan 3, 5 tai 10 kerran lyhytkurssin.

Laulun duo- ja triotunteja on useassa eri pituudessa 40-70 minuuttia. Voitte valita kukkarollenne sopivimman tuntipituuden, tai keskustella yhdessä opettajan kanssa siitä, mikä pituus palvelisi teitä kaikista parhaiten.