Sopimusehdot

Varatessasi Ääniateljeen palveluita sitoudut aina voimassaoleviin sopimusehtoihin.

Salir Ateljee Oy / ÄÄNIATELJEE Y-tunnus 3185395-4 salla.valkeapaa@gmail.com www.aaniateljee.fi

YLEISET SOPIMUSEHDOT

Sopimuksen osapuolet: palveluntarjoaja/opettaja (Salla Valkeapää) sekä palvelunsaaja/oppilas. Varatessa Ääniateljeen palveluita varaajasta tulee palvelunsaaja. Varatessa Ääniateljeen palveluita hyväksyy palvelunsaaja automaattisesti yleiset sopimusehdot. Yleiset sopimusehdot toimitetaan asiakkaalle aina ilmoittautumisen ja sopimuksen teon yhteydessä, ja ne näkyvät myös Ääniateljeen sivuilla ja www.aaniateljee.fi

Opettajina Ääniateljeessa toimivat Salla Valkeapää, Matti Torhamo, Niina Laitinen ja Maria Gertsjak. Nämä sopimusehdot koskevat kaikkien opettajien palveluita.

Yleiset sopimusehdot koskevat yksinlaulu- ja paritunteja sekä kaikkea ryhmäopetusta. Palvelunsaaja on velvoitettu tutustumaan huolella yleisiin sopimusehtoihin. 

Ääniateljeen laskutus tapahtuu Holvi -palvelun kautta sähköpostitse. Mikäli oppilaan maksut ovat myöhässä enemmän kuin 14 päivää, menettää hän tuntinsa siihen saakka, kunnes maksut ovat jälleen kunnossa. Holvin kautta tulee kaksi maksumuistutusta, ensin pian eräpäivän umpeuduttua, sitten noin 7 päivän kuluttua. Tästä 7 päivän kuluttua lasku siirretään perintään.

Palvelunsaaja voi ostaa laulutunteja myös Ääniateljeen Holvi-verkkokaupasta verkkokaupan omien ehtojen mukaisesti.

Laskueräpäivät ovat kuukauden 15. tai viimeinen päivä. Maksuaikatauluista (esimerkiksi osamaksu) sovitaan palveluntarjoajan ja palvelunsaajan kesken. Yksittäiset tunnit laskutetaan toteutuneen tunnin jälkeen tai ne ostetaan verkkokaupasta ennakkoon. Maksutapana yksittäistunneille käy myös MobilePay / pankkikortti. Tuntipaketeissa pyritään ennakkomaksuun. 

Asiakastiedot kerätään sähköisesti ja jätetään digitaaliseen muotoon. Tietosuojaselosteessa aiheesta lisää.

Yksittäisen varatun tunnin voi aina perua/siirtää maksutta viimeistään 24 h ennen tunnin alkua. Tämän jälkeen peruutetut tunnit laskutetaan kokonaisuudessaan ja siirretyistä tunneista veloitetaan 15 € lisämaksu. Verkkokaupasta ennakkoon ostettua tuntia ei voi peruuttaa, mutta voi siirtää yhden kerran viimeistään 24 h ennen tunnin alkua mikäli vapaita aikoja on tarjolla.

Normaalihintaiset tuntipaketit ovat voimassa seuraavasti: 

6 kerran paketin käyttöaika 8 viikkoa

10 kerran paketin käyttöaika 12 viikkoa

11-15 kerran paketin käyttöaika 17 viikkoa

lukukausipaketin (16 kertaa) koko lukukauden ajan (lukukauden alku- ja loppupäivä on näkyvissä Ääniateljeen sivuilla).

Starttikurssi 6 viikkoa

Aika lasketaan ensimmäisestä tunnista eteenpäin.

Jos haluat pidemmän voimassaoloajan pienemmälle tuntipaketille, kysy tarjousta salla.valkeapaa@ gmail.com

Tarjouspaketeissa (esim. lyhyt jatkotarjous starttikurssille) käyttöaikaa on yhtä monta viikkoa kuin paketissa on tunteja.

Kampanjahintaisissa tuntipaketeissa aina kampanjakohtaiset voimassaoloajat sekä muita lisäehtoja, joista mainitaan aina sähköpostissa erikseen tuntiaikoja sovittaessa. 

Iltatunneista sovitaan aina vakituset ajat kerralla. Päivätuntiajat voi kerralla sopia vakituisiksi, mutta ne voi tarvittaessa sopia myös yksitellen aikarajan sisällä. 

Sovittua tuntia voi siirtää viimeistään 24 h ennen tunnin alkua mikäli opettajalla on tarjota vapaita aikoja. Opettajalla ei ole velvollisuutta järjestää ylimääräistä aikaa.

Yhden tuntipaketin tunneista voi siirtää sairastumissyystä saman päivän klo 9.00 mennessä yleiselle rästipäivälle/vapaalle ajalle tuntipaketin käyttörajan sisällä. Aikarajojen jälkeen siirretyistä tunneista veloitetaan 15 € lisämaksu. 

Tunnin siirto täytyy aina tapahtua tuntipaketin käyttöajan puitteissa. Jos siirrät tunnin käyttöajan ulkopuolelle, veloitetaan 20 € lisämaksu. 

Mikäli oppilas ei pääse tunnilleen, hän voi aina lahjoittaa tai myydä tunnin eteenpäin. Opettajalle on ilmoitettava mahdollisimman aikaisessa vaiheessa, kuka tunnille on tulossa. 

Omia poissaoloja voi korvata myös osallistumalla laulun ryhmätunneille mikäli niissä on tilaa.

Parituntien kohdalla oppilaat sopivat keskenään, lahjoittavatko vai myyvätkö poissa ollessaan oman aikansa muille osanottajille. Parituntien kohdalla ei opettaja ole velvollinen korvaamaan yksittäisten osanottajien sairaspoissaoloja. Aikoja ryhmän sisällä ei voi siirtää toiseen ajankohtaan. Ryhmä voi halutessaan vaihtaa tuntiaikaa viimeistään 24 h ennen tunnin alkua, mikäli opettajalla on tarjota vapaita aikoja. Opettaja ei ole velvollinen järjestämään ylimääräistä aikaa.

Laulun ryhmätunteja ei voi peruuttaa tai siirtää. Nämäkin tunnit voi halutessaan lahjoittaa/myydä eteenpäin, jos itse ei pääse tunnille.

Musiikkileikkikoulun poissaoloja ei korvata.

Opettajan peruttamat tunnit (sairastumis-, opiskelu-, muu työ- tai perhesyyt) siirretään aina myöhempään, yhdessä sovittavaan ajankohtaan. Saat aina tunnit mistä olet maksanut. On mahdollista, että opettajalla on sijainen.

Sairaana ei koskaan saa tulla tunnille. Toipilaana saa tulla, mikäli puheääni on kohtalainen. Pieni sairastumisen jälkeinen käheys, limaisuus tai yskäisyys ei haittaa. Kolme päivää taudin puhkeamisen jälkeen on minimiaika olla poissa laulutunneilta. HUOM! Korona-aikana tunneille saa käydä vain täysin terveenä. Tämä tarkoittaa myös täysin tervettä lähipiiriä. Korona-aika tuo mahdollisesti myös muita muutoksia, kuten siirtyminen tarvittaessa etäopetukseen/maskin käyttö tunnilla. Näistä tiedotetaan erikseen.

Tuntien ottaminen etäyhteydellä on aina mahdollista. Sovi tästä ennakkoon opettajan kanssa.

Tunneilla käytettävät nuotit ovat oppilaan vastuulla: Paras olisi pitää aina kaksia nuotteja mukana tunnilla, toisia itselle ja toisia opettajalle. Tämä sujuvoittaa tunnin kulkua. Netistä löytyy laulujen sanoja sointumerkkeineen, ja opettajalta saa jossain määrin nuotteja lainaan (nuotit tulee palauttaa viimeistään lukukauden lopussa), mutta kannattaa huomioida, että mahdollinen kopioiminen kesken tunnin vie tuntiaikaa huomattavasti. Kirjastossa kannattaa vierailla musiikkiosastolla ja lainata mieluisia nuotteja. Opettaja antaa myös suosituksia nuottivihkojen ostamisesta/lainaamisesta. 

Sopimuksen voi perua 14 päivän kuluttua sopimuksen syntymisestä (ilmoittautumislomakkeen lähettämisestä tai sähköpostitse tehdystä ilmoittautumisesta). Tällöin mahdollisesti jo toteutuneet tunnit laskutetaan listahinnan mukaisesti. www.aaniateljee.fi/hinnasto

Sopimuksen purusta määräajan jälkeen peritään 80 € sakkomaksu. Jo toteutuneet tunnit laskutetaan listahinnan mukaisesti. 

Ääniateljee (Salir Ateljee Oy) pidättää oikeuden yleisten sopimusehtojen muutoksiin. Sopimusehdot löytyvät aina liitteenä osoitteesta www.aaniateljee.fi 

Sopimusehdot päivitetty 26.7.2022

Salla Valkeapää / Salir Ateljee Oy